2015-11-13 今週のお弁当 2015 vol.45 たべもの お弁当 【Lunch】★Boiled Chicken Lever with Sesami Oil★Spanish Omelet(Japanese Mustard Spinachich, Shimeji Mushroom, Shred Cheese)★Australia Gauda Cheese★Pickled Cucumbers with Salted Kelp★Okara Noodle with Carbonara Sauce★Detox Water(Lemon and Cucumber)・久しぶりに詰めるお弁当。めっちゃ時間かかった😱・スパニッシュオムレツ、今日はシュレッドチーズを入れてみたけど、塊のチーズをカットして入れたほうがやっぱり美味しいなぁ💕チーズはネットでいつもまとめ買い🎵・それから、それから‼️初デトックスウォーター🍹すっごく爽やかな感じ☻・#糖質オフ #糖質制限 #低糖質 #ローカーボ #lowcarb #lowcarblife #lowcarblifestyle #糖質制限弁当 #mec食弁当 #MEC食 #keto #ketogenic #ketosis #ketogenicdiet #lchp #egg #atkins #cheeselover #chicken #egg #chickenlever #糖質0g麺 #デトックスウォーター #detoxwater 【Lunch】★Deep-fried Bean Curd Sandwiches(White Radish Sprouts, Pastrami and Shred Cheese)★Curry Flavored Spanish Omelet(Cabbage, Eringi Mushroom and Samsoe Cheese)★Sausages★Chopped Cucumbers dressed with Japanese Red Bassil Seasoning★Detox Water(Lemon and Cucumber)・A luncheon mat with a sumo wrestler pattern.・油揚げを開くのが麺棒でグリグリしたけど大変だったー!そして沢山挟むのが難しい😵・スパニッシュオムレツは、サムソーチーズを使用。やっぱりシュレッドチーズより美味❤️・ランチクロスは、お母さんにもらった相撲レスラー柄なんだけど、コレ良さを引き出すにはどうすればいいと?もっと引き気味に撮ればいいとかいな?😅・#糖質オフ #糖質制限 #低糖質 #ローカーボ #lowcarb #lowcarblife #lowcarblifestyle #糖質制限弁当 #mec食弁当 #MEC食 #keto #ketogenic #ketosis #ketogenicdiet #lchp #egg #atkins #cheeselover #egg #デトックスウォーター #detoxwater #pastrami 【Lunch】 ・★Spanish Omelet(Japanese Leek, Enokidake Mushroom, Black Olive)★Pork Steak★Stir-fried Asparagus with Ghee★Detox Water(Lemon)・My diary is missing.😱・手帳が行方不明😱どこに行ったのかしら???・今日はおでんを仕込むぞ〜‼️初挑戦の牛スジの仕込み方を調べねば🎵・#糖質オフ #糖質制限 #低糖質 #ローカーボ #lowcarb #lowcarblife #lowcarblifestyle #糖質セイゲニスト #MEC食 #keto #ketogenic #ketosis #ketogenicdiet #lchp #atkins #egg #ghee 【Lunch】★Oden(Boiled Egg, Konnyaku, Japanese Radish and Beef Tendon)★Chevrette Cheese・Oden is a Japanese winter dish consisting of several ingredients such as boiled eggs, daikon radish, konnyaku, and processed fish cakes stewed in a light, soy-flavoured dashi broth. Ingredients vary according to region and between each household.Karashi (Japanese mustard) is often used as a condiment.・牛すじ、美味しくできた〜💕圧力鍋のおかげ✨ ・おでん🍢のコツは、グツグツしないこと🎵グツグツするとお汁が濁るもん。一回沸騰させたら、あとは超弱火でコトコト煮ることが大事‼️・ヤギ乳のゴーダチーズも美味でした❤️・#糖質オフ #糖質制限 #低糖質 #ローカーボ #lowcarb #lowcarblife #lowcarblifestyle #糖質セイゲニスト #MEC食 #keto #ketogenic #ketosis #ketogenicdiet #lchp #atkins #egg #cheeselover